JOOGA

Jooga on paljon enemmän kuin asana-harjoitus. Se on elämää, läsnäoloa, iloa, virtausta, hengittämistä, omaa voimaa, tietoisuutta, rauhoittumista, rakkautta, dynaamisuutta, tasapainoa, meditaatiota, sisäistä tilaa. Se on joka hetkessä.

Jooga ja meditaatio ovat olleet osa elämääni lähes 20 vuotta. Vuonna 2016 tunsin ajan vihdoin olevan kypsä opettajakoulutukselle. Löysin jooga-kotini Marjo Wuorisalon ja Michael Crammin YogaSourcelta, jossa opiskelin kahden vuoden ajan somaattista joogaa. Vuoden 2018 helmikuussa valmistuin kansainvälisen Yoga Alliancen hyväksymäksi RYT 500 -ohjaajaksi. Lisäksi olen syventänyt taitojani yin-joogan opettajakoulutuksessa. Tällä hetkellä tutkin kehollisuutta SourceSomaticsilla somaattisessa koulutusohjelmassa virallista CE -jatkokoulutusta opiskellen.

Ohjaan lempeää, sisältäpäin kasvavaa, elävää joogaa, joka ohjautuu hetkessä Sinun voimasi lähteeltä. Ohjauksessani joogasi ja tietoinen liikkeesi muodostuu juuri omanlaisekseen, oman kehosi yksilöllisyyttä kunnioittaen. Intentioni on ohjata läsnäoloon, ja saattaa sinut huomaamaan sieltä käsin, että Sinä olet aina oma opettajasi. Paras kaikista. Kehollasi on suuri viisaus, sille täytyy vain tehdä tila tulla kuulluksi. Ohjaamani jooga ei ole suorittamista, eikä pyrkimistä mihinkään, vaan antautumista olemiselle. Se sopii jokaiselle ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta.

cortijillo_relx.jpg
 

KURSSIT SYKSY 2019

Olen siirtynyt ohjauksissani täysin kurssimuotoon. Kanssani pääsee siis joogailemaan tällä hetkellä ainoastaan Hengitä ja Hellitä -nimen alla. Kevään kurssilla meitä oli 17 ihanaa naista jakamassa joogan ja Läsnäolon hetkiä, ja elokuun puolivälissä jatkamme taas!

SYKSYN HENGITÄ JA HELLITÄ - KURSSI AVATTU ILMOITTAUTUMISILLE!

Toinen Hengitä ja Hellitä - kurssi alkaa 12.8. Särkiniementien kauniissa salissa! Tervetuloa mukaan! Kuusi maanantaita lempeyttä, 1,5h kerrallaan.

°°

Tämä kurssi on tehty ylikierroksilla käyville kehoille ja mielille. Tai jos yksinkertaisesti haluat säännöllisen hengähdyshetken arkeesi. Tilaa ja aikaa syventää kehotietoisuuttasi. Tietoinen liike ja hengitys on stressinhallintaa parhaimmillaan. Tervetuloa hidastamaan! ♥

Nyt syksyllä joogataan ja etsiydytään läsnäoloon Hengitä ja Hellitä -retriittieni hengessä 6 kerran joogakurssilla.
I H A N A A !
*
Lempeää, tutkivaa ja ihan jokaiselle ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta sopivaa joogaa hengityksesi tahtiin virtaavasti ja myös a i v a n hitaasti nautiskellen... Voimistavasti ja pehmentäen. Autenttista, vapaata liikettä. Sinun omiin tarpeisiisi vastaamista. Miltä viikottainen ohjattu syvärentoutuminen kuulostaisi?

Kurssilla on luvassa joogaa ja tietoista liikettä herättelemään kehon omaa viisautta ja kykyä eheytyä ja palautua. Kehon ja mielen yhteentuomista. Oman voimamme ja sisäisen hiljaisuutemme kohtaamista. Iloa. Keveyttä. Yhdistelemme asanaharjoitukseen yksinkertaisia somaattisia harjoituksia, hengitystä, sisäänpäin ohjaavia kirjoitustehtäviä sekä tietysti meditaatiota, Läsnäoloa. Jätämme aikaa ja tilaa myös kohtaamiselle ja keskustelulle.

Kuten Hengitä ja Hellitä- retriiteillä, myös tällä kurssilla kaikki tapahtuu itseäsi kuunnellen ja omia tarpeitasi kunnioittaen. Mitä sinä tarvitset tänään? Miltä sinusta tuntuu?
*
Kokoonnumme kuutena maanantaina 12.8. lähtien klo 18 – 19.30 Lauttasaaressa YogaSourcen kauniissa tilassa osoitteessa Särkinimentie 5 A (5. Krs,).

Mukaan tarvitset oman maton, kaikki muut apuvälineet löytyvät salilta. Myös muistiinpanovälineet saat minulta.

Tule siis omana itsenäsi ja nappaa kaverikin kainaloon!

*

Paikka: Särkiniementie 5 A , 5. Krs. Helsinki, Lauttasaari

Aika: 12.8. – 16.9. klo 18 – 19.30

Hinta: 110€ (sis. alv)

Kenelle: Sinulle, joka kaipaat lempeää liikettä ja läsnäoloa, yhteyttä itseesi ja kehoosi. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta, mutta voit mainiosti tulla myös syventämään omaa harjoitustasi.

ILMOITTAUTUMINEN: Satnam Helsingin FB-inboxiin viestillä tai sähköpostilla vilma@satnamhelsinki.fi

A9F87CD7-76B0-4E69-8212-193DB727BCA1.JPG
 
vilma_vrksasana.JPG
satnam_kuvat_logolla.jpg