Hengitä ja Hellitä - retriitti myös keväälle 2020

Tulevan syksyn retriitti täyttyi nopeasti ja tällä hetkellä mukaamme Andalusiaan on lähdössä 13 ihanaa naista jakamaan unelmien viikkoamme. <3

Kerron kuitenkin jo varovaisesti, että retriitit jatkavat rullaamistaan tasaisella tahdilla ja voit jo alkaa varmistelemaan omaa paikkaasi kevään 2020 retriitille! Tarkempi aika vielä varmistuu, mutta pääsiäisen tienoille olemme tätä suunnittelemassa. Jos tuntuu, että tämä on sinun matkasi, niin voit jo valmiiksi ilmaista kiinnostuksesi minulle vaikka sähköpostilla, niin aloitamme osallistujalistan keräämisen taas hyvissä ajoin. JEE!

Hengitä ja Hellitä -retriitti 2019

Edellinen retriitti ja sen tuoma rauha ja yhteys vielä viipyilee kehossa ja sydämessä, ja vaikkei vielä oikein kykene purkamaan kaikkea koettua sanoiksi, niin sen voin sanoa, että niin täydellistä oli, että tottakai jatkamme Andalusian retriitin järjestämistä. 12 henkilöä siis mahtuu mukaamme viikoksi. Ja alustavasti ajankohta pysyy samana, eli merkitkää syyskuun viimeinen viikko kalenteriin.. Vielä syksyn aikana avaamme virallisen ilmoittautumisen.

Cortijillo_kuva_aamupooli.jpg
IMG_3260.JPG
IMG_3259.JPG
IMG_3258.JPG
IMG_3188.JPG
IMG_1732.JPG
fullsizeoutput_b68.jpeg